De therapeut

Mijn naam is Anita Doezejager. Ik ben sinds 1997 werkzaam als oefentherapeut in gezondheidscentrum Lobede in Tolkamer en vanaf 2019 in gezondheidscentrum Geuzenwaard in Lobith. Ik heb ruime ervaring met het behandelen van spanningsklachten, houdingsgerelateerde klachten en slaapproblemen.

 

Als oefentherapeut ben ik gespecialiseerd in het bereiken van positieve gedragsverandering op het gebied van onder andere houding, meer bewegen, slaapgedrag en omgang met stress. 

 

Bij uw eerste afspraak ga ik samen met u op zoek naar een aanpak, die voor u passend is. 

Kwaliteit

De praktijk is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent, dat wordt voldaan aan diverse eisen, zoals een verzorgde praktijkruimte en het regelmatig volgen van cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Hiermee is de deskundigheid en professionaliteit gegarandeerd. 

 

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging van Oefentherapeuten (Vvocm), bij het landelijke netwerk Slaapoefentherapie en bij het Oncologienetwerk Gelders Eiland. 


Privacy

Ik vind het belangrijk dat de privacy van mijn patiënten goed is geborgd. Het privacyreglement van de praktijk beschrijft hoe ik omga met uw persoonsgegevens, waaronder uw medische gegevens. 

 

Als u vragen heeft over het privacyreglement kunt hiermee bij mij terecht. U kunt een e-mail sturen naar a.doezejager@gmail.com of telefonisch contact opnemen met de praktijk (06-22313137).

 

Meer informatie over het privacyreglement vindt u hier.